dupahttp://www.cimesmak.pl/ Kapusta kiszona
przepisy Dla gastronomii Zamówione towary dowozimy

Aktualności

I Festiwal Żurku

28 sierpnia w Brzeźnicy odbył się I Festiwal Żurku. Organizatorami spotkania byli... »

Kapusta kiszona

Polecamy Państwu kiszoną kapustę, która ma wszechstronne zastosowanie kulinarne. Jest smaczna na surowo, a także gotowana i duszona. Można ją łączyć z wieloma dodatkami, przygotować jako doskonały farsz do pierogów i krokietów, wyczarować pyszną zupę lub bigos na wiele sposobów. Kiszona kapusta ma w dodatku właściwości lecznicze ponieważ jest bogata w witaminy(C, B6)
oraz minerały(potas, wapno, żelazo).

kapusta kiszona Brzeźnicka
OPAKOWANIA :
  • beczka - 70 kg
  • beczka - 80 kg
  • beczka - 120 kg
Kapusta kwaszona w beczce
kapusta kiszona Brzeźnicka
OPAKOWANIA :
  • wiaderko - 1kg
  • wiaderko - 3kg
  • wiaderko - 5kg
  • wiaderko - 10kg
  • wiaderko - 20kg
kapusta kiszona - wiadro
kapusta kiszona Brzeźnicka
OPAKOWANIA :
  • woreczek - 0,5 kg
  • woreczek - 1kg
kapusta kiszona - woreczek